Usein kysyttyä

Yleisiä kysymyksiä

Saako teiltä erikoismittaisia ovia?

Kyllä, useimmista ovimalleistamme on saatavissa myös vakiokokoisista poikkeavia ovikokoja. Voit suodattaa verkkokaupassa näytettäväksi vain ne ovet, joista on saatavissa myös erikoismittaisia ovia. Erikoismittaiset ovet ovat luonnollisesti varastokokoja hieman kalliimpia, koska ovet tehdään tilausten mukaan. Samoin toimitusaika on usein pidempi ja se vaihtelee kolmesta viiteen viikkoon. Lue lisää artikkelista “Miten ovien mitat määritellään“.

Saako teiltä myös muita keittiökomponentteja?

Meiltä saa kaikkia keittiöremonttiin liittyviä komponentteja, koneista ruuveihin. Laajennamme verkkokauppamme valikoimaa kaiken aikaa. Mikäli et löytänyt hakemaasi tuotetta verkkokaupasta älä epäröi ottaa yhteyttä. Olemme ketjuihin sitoutumaton toimija, joten valikoimamme on hyvin laaja. Mikäli suunnittelet suurempaa keittiöremonttia, ota yhteyttä. Tarjoamme kilpailukykyisen keittiöratkaisun kaikkialle Suomeen.

Saako teiltä myös muita ovimalleja?

Kyllä saa. Markkinoilta on saatavissa lukematon määrä erilaisia ovia sekä tasoja, vetimiä ym. Olemme karsineet puolestasi tuosta valtavasta määrästä tarkasti mietityn valikoiman tämän hetken suosituimpia malleja. Tarkistamme valikoimaamme jatkuvasti. Mikäli jotain tietynlaista mallia et valikoimistamme löydä, voit tiedustella sen saatavuutta ottamalla yhteyttä.

Mitä toimitustapoja teillä on?

Käytämme lähinnä Kiitolinjan ja Postin palveluja. Toimitamme suuremmat tuotteet kuten ovet, tasot, rungot ym suoraan kotiosoitteeseen koska tilatusta kuormasta tulee helposti painava ja sitä on vaikeaa kuljettaa omin konstein. Kiitolinjan ammattilaiset tuovat tilauksesi suoraan tehtaalta kotipihallesi ilman ylimääräisiä kommervenkkejä (huomaa, että sisäänkanto ei sisälly toimitukseen). Kuski soittaa ennen lähetyksen toimittamista, ja voitte sopia hänen kanssaan sopivan ajankohdan. Tämä hyväksi havaittu palvelu pelaa paikkakuntaan katsomatta Helsingin keskustasta Lapin kairaan. Pienemmät paketit toimitamme halutessa joko suoraan kotiin tai lähimpään Postin palvelupisteeseen.

Miksi tilaamani tuotteet tulevat useammassa erässä?

Tähän on useampiakin syitä. Tuotteet toimitetaan eri varastoista, joten tilaus saattaa tulla useammassa erässä. Suuremmat tuotteet toimitetaan useimiten suoraan tehtaalta asiakkaalle. Pienemmille paketeille voi sen sijaan tilata toimituksen joko kotiin tai lähimpään Postin palvelupisteeseen. Samoin mikäli tilauksessa on mukana pitkän toimitusajan omaavia tuotteita, esimerkiksi erikoismittaisia ovia, saattavat nämä tulla myöhemmällä toimituksella.