Keittiökauppa

stockfresh_4367060_luxury-hi-tech-kitchen-with-grey-walls-and-bar_sizeS

Keittiö, elämän suuria hankintoja

Kun suunnittelet keittiöösi remonttia tai rakennat kokonaan uutta keittiötä, muista että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Älä siis tyydy tusinaratkaisuihin. Markkinoilla on paljon keittiöliikkeitä, jotka tarjoavat "ilmaista suunnittelupalvelua". Toisin sanoen suunnittelun osuutta vähätellään ja kalustemyynnillä katetaan suunnittelun kustannukset.

Meidän tulokulma suunnitteluun on erilainen, suunnittelu on erittäin tärkeä osa kokonaisuutta. Keittiöstä tehdään juuri sellainen kun asiakas haluaa.

 

Tule meille ja mietitään yhdessä keittiö juuri sinun ja perheesi kotiin.

 

Slide
Skandinaavi
Skandinaavi
Rustiikki
Rustiikki

Vaihtoehtoja

Jokaisen makuun ja kukkaroon sopivat keittiöratkaisut

Keittiöiden tyylilajeja on lukuisia rustiikkisista maalaistyyleistä skandinaaviseen suoraviivaisuuteen. Uuden keittiön täytyy olla ostajansa näköinen. Myös keittiöalalla muotivirtaukset vaihtelevat, mutta tärkeää on suunnitella sellainen keittiö, jossa asukkaat viihtyvät nyt ja pitkälle tulevaisuuteen.

Meillä keittiöt suunnitellaan asiakkaan budjetin mukaan. Valitsemme aina parhaat tuotteet ja ratkaisut asiakkaan määrittelemän hintamarginaalin rajoissa. Tiedät siis tarkalleen mitä olet ostamassa ja mitä se kustantaa. Laadusta emme koskaan tingi, se on aina korkeaa tasoa.

Suunnittelu

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Kaikki lähtee suunnittelusta. Ennen kuin yhtään ruuvia ruuvataan on syytä istua alas ja fundeerata. Lähtökohdat on otettava huomioon, kuten vesipisteet, viemäröinti, sähköt ym. Mitä tarpeita ja toivomuksia uudelle keittiölle asetetaan. Tehdään nyt kaikki ne, joista on aina haaveiltu! Uunin ei aina tarvitse olla lattian rajassa saatikka astianpesukoneen? Kulmakaapin kattilat ja pannut saa esille laadukkailla mekanismeilla. Säädettävillä tai jopa kaukosäädettävillä ledivaloilla luot tunnelmaa tilanteen mukaan.

Tulemme aina kotiisi tekemään tarkat mittaukset ja alkukartoituksen tulevasta keittiöremontista. Mietitään yhdessä minkälainen uudesta keittiöstäsi tehdään. Keittiösuunnittelijamme antaa hyviä vinkkejä ja ideoita rautaisella kokemuksella. Keittiöalalla tulee jatkuvasti uusia innovaatioita, joita seuraamme suurella mielenkiinnolla.

keittiön suunnittelu
Ammattitaitoinen keittiön asennus

Toteutus

Laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen asennus

Olemme ketjuista riippumaton keittiökauppa, joten meitä ei sido tietyn tuotebrändin valikoima. Edustamme useita merkittäviä tuotemerkkejä ja toimittajia kuten CarloCasagrande, Mellano, Josadoor, Savo, R-Mokki, Helatukku ja monia muita.

Meillä on yhteistyökumppaneina asennuksen ammattilaisia, joiden kanssa olemme toimineet jo vuosien ajan yhteistyössä. Joten mikäli sinulla ei ole omaa asennusporukkaa, meidän kautta löydät ammattitaitoisen, luotettavan ja jämptin asennuksen.

 

Asiakaskokemuksia

Asiantuntevaa palvelua. Hyvä hinta-laatusuhde. Kaikkiin keittiöremontin suunnitteluun ja työn aikana tulleisiin täsmennyksiin saimme heti vastauksia. Yhteydenpito toimi mutkattomasti. Lopputuloksena hyvä ja toimiva keittiö!

kaija-k

Kaija J.
Salo

Aivan loistavaa, yksilöllistä, ystävällistä ja asiakkaan toiveet huomioon ottavaa suunnittelua ja palvelua! Aikataulu piti ja kaikki on millilleen kohdillaan!

eeva-E

Eeva M.
Somero

Varaa aika, se ei maksa sinulle mitään. Ja aloitetaan uuden keittiösi suunnittelu.

Sovitaan aika ja kartoitetaan keittiöprojektisi tarpeet. Voit tulla toimistollemme Turuntielle Salon keskustaan taikka meidän suunnittelijamme tulee kotiisi, miten vain haluat.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00