Ota yhteyttä

Miten voin auttaa?

marjukka_300x300-195x195

Marjukka Lehto, keittiösuunnittelija

Autan mielelläni kaikessa keittiöremonttiin liittyvissä asioissa. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai olla yhteydessä oheisella lomakkeella. Tai käyttää Chattiä sivun alareunassa, johon vastaan aina kun olen työpisteellä.

s-posti: [email protected]
puh: 0400 35 0400

Maria Rissanen

Maria Rissanen, suunnittelija / myyjä

Palvelen pääkaupunkiseudun asiakkaita.

Voit soittaa tai lähettää sähköpostia.

s-posti: [email protected]
puh: 040 7182 822

Keitä me olemme:

Keittion Koodi on Suunnittelu Grande F. Oy:n kivijalka- sekä verkkokauppa. Olemme riippumaton toimija, joten voimme valita tuotteita mallistoomme vapaasti eri toimittajilta, maahantuojilta ja kotimaisilta valmistajilta. Kokemuksemme kalustemyynnistä ja verkkokauppatoiminnasta lasketaan vuosikymmenissä.

Mikäli Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! Kivijalkakauppamme ja showroom sijaitsee Salossa Turuntie 14:ssä, olemme avoinna sopimuksen mukaan. Soita ja sovi tapaamisesta.

Puhelin 0400 35 0400.

Varasto Mariankatu 18, Salo. p 045 7877 1176

Tarvitsetko erikoismittaisia tai -sävyisiä ovia?

Useista mallistomme ovista saa myös vakiomitoista poikkeavia ovikokoja. Valitse "Muut mitat" kyseisen oven tuotesivulla ja anna haluamasi mitat.

Maalatut ovet saa lukuisilla eri väreillä, jopa n. 4000 sävyä Tikkurilan Symphony-värikartasta. Ota yhteyttä ja kerro mistä ovesta olet kiinnostunut ja mikä sävy olisi mieluisa.

Tilaa näytepala

Mikäli verkkokaupan kuvat eivät saa sinua vakuuttuneeksi, tilaa ovesta näytepala. Lähetämme ilmaiseksi näytepalan, josta voit varmistaa oven värisävyt, reunan muodot ym. Ota yhteyttä ja kerro mistä ovimallista olet kiinnostunut.

Ota yhteyttä