Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa?

marjukka-suunnittelija

Marjukka Lehto, yrittäjä / suunnittelija

Autan mielelläni kaikessa keittiöremonttiin liittyvissä asioissa. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai olla yhteydessä oheisella lomakkeella.

s-posti: [email protected]
puh: 0400 35 0400

tiina-suunnittelija

Tiina Vahtera, suunnittelija

Minulla on pitkäaikainen kokemus kodin kiintokalusteiden suunnittelusta. Olen myös sisustussuunnittelija, joten ota yhteyttä kaikissa kodin suunnitteluun liittyvissä asioissa. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai olla yhteydessä oheisella lomakkeella.

s-posti: [email protected]
puh: 044 975 1723

Ida Sulin, asiakaspalvelu

s-posti: [email protected]

Vesa Lehto, verkkokaupan tekniikka

s-posti: [email protected]

Keitä me olemme:

Keittion Koodi on Suunnittelu Grande F. Oy:n kivijalka- sekä verkkokauppa. Olemme riippumaton toimija, joten voimme valita tuotteita mallistoomme vapaasti eri toimittajilta, maahantuojilta ja kotimaisilta valmistajilta. Kokemuksemme kalustemyynnistä ja verkkokauppatoiminnasta lasketaan vuosikymmenissä.

Mikäli Sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! Kivijalkakauppamme ja showroom sijaitsee Salossa Turuntie 14:ssä ja nyt myös Helsingissä osoitteessa Pitäjänmäentie 40. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja sovi tapaamisesta.

Asiakaspalvelu puhelin 044 975 1723

Lisätietoja yrityksestämme Suunnittelu Grande F. Oy löydät osoitteesta: grandef.fi.

Suunnittelu Grande F. Oy kuuluu rakentamispalvelujen käännetyn arvonlisäverovelvollisuuden piiriin. Otamme vastaa ensisijaisesti verkkolaskuja, tiedot löydät osoitteesta: grandef.fi

Ota yhteyttä

Epäröitkö vielä? Tilaa ovesta näytepala!

Mikäli verkkokaupan kuvat eivät saa sinua vakuuttuneeksi, tilaa ovesta näytepala. Lähetämme ilmaiseksi näytepalan, josta voit varmistaa oven värisävyt, reunan muodot ym. Ota yhteyttä ja kerro mistä ovimallista olet kiinnostunut.

Tarvitsetko erikoismittaisia tai -sävyisiä ovia?

Useimmista mallistomme ovista saa myös vakiomitoista poikkeavia ovikokoja. Valitse "Muut mitat" kyseisen oven tuotesivulla ja anna haluamasi mitat.

Verkkokauppamme valikoimaan sisältyy ovimalleja myös eri sävyillä. Mikäli tarvittavaa sävyä ei verkkokaupastamme  kuitenkaan löydy, niin ota yhteyttä ja katsotaan mitä sävyjä eri valmistajilla on tarjota.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00