Ovet ja etusarjat

Ovet ja etusarjat

Keittiön kaappien ovet ja laatikoiden etusarjat luovat keittiön ilmeen. Oivallinen tapa tehdä helppo ja edullinen keittiöremontti on vaihtaa vain ovet ja etusarjat. Valikoimamme osastolla ”Keittiön kaapin ovet ja laatikon etusarjat” edustavat hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden parhaita tuotteita, kuten myös valikoimamme saranat ja vetimet.

Valitsemasi keittiön kaapin oven hinta on näkyvissä tuotesivulla heti, kun olet valinnut sinulle sopivat mitat, mahdolliset poraukset sekä saranavaihtoehdon. Siispä, mikäli olet jo kyllästynyt keittiösi ilmeeseen, keittiön kaapin ovi ei oikein pysy kiinni tai saranat repsottavat, on hyvä aika tehdä pieni keittiöremontti. Valikoimastamme voit huoletta valita mieleisesi kaapin ovet ja laatikon etusarjan tietäen, että tuotteet saranoita myöden kestävät aikaa ja käyttöä.

Kesälomien aikana varasto-ovet toimitetaan normaalisti 3...5vrk toimitusajalla, mutta joidenkin erikoismittaisten ja -tilattavien ovien toimitusajat ovat pidemmät. Lisätietoja asiakaspalvelusta.


Showing all 25 results