Victorinox Veitsitukki, 11-osaa Swiss Classic
399,00 €
Beige Veitsisetit ja -tukit
Toimitustapa: Posti tai Schenker
Victorinox
Laatu: Victorinoxon valmistanut keittiöveitsiä Sveitsin Ibachissavuodesta 1884, joten tuotteiden poikkeuksellinen laatu perustuu lähes 140 vuoden kokemukseen.
Funktionaalisuus: Huolella valittujen terässeosten ansiosta Victorinox-keittiöveitset ovat kestäviä, pitävät teränsä pitkään ja voidaan teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräviksi. Ergonomiset kahvamateriaalit takaavat, että työskentely on turvallista ja vaivatonta.
Innovatiivisuus: Valitsemalla innovatiivisia terä-ja kahvamateriaaleja Victorinox pystyy valmistamaan poikkeuksellisia tuotteita, jotka ilmentävät huippuluokan ammattitaitoa ja ajatonta funktionaalisuutta.
Ikoninen design: Victorinox-keittiöveitsissä esteettisyys ja funktionaalisuus kulkevat käsi kädessä: toiminnalliset ominaisuudet ovat ajattoman tyylikkään ulkonäön ohella aivan olennainen osa tuotteen designia.
Tuotteen tiedot
Kuvaus
Laadukas pyökistä valmistettu veitsitukki säilyttää turvallisesti kotikokille ja ammattilaiselle suunnitellun keittiön työkalusarjan jokapäiväiseen tehokkaaseen käyttöön.
Veitsitukin sisältö:
– Perunankuorija. Kaksihahloinen kuorija perunalle ja juureksille. (5.0203)
– Pihviveitsi SwissClassic terä 11 cm. Kevyt ja terävä pihviveitsi suippenevalla päällä. (6.7233)
– Kuorimaveitsi SwissClassic sahalaitainen, terä 8 cm. Suorateräisellä veitsellä poistat paprikasta siemenet ja lohkot omenat tai perunat. (6.7433)
– Kuorimaveitsi SwissClassic, terä 8cm. Suippopäinen veitsi on sopivan pieni hedelmä/vihannesveitsi tarkkaan työskentelyyn. (6.7603)
– Kuorimaveitsi SwissClassic, terä 10 cm. Suorateräinen veitsi hedelmien ja vihannesten kuorimiseen. (6.7703)
– Tomaattiveitsi SwissClassic, terä 11 cm. Legendaarinen sahalaitainen Victorinoxin tomaattiveitsi hakee vertaistaan terävyydessä. (6.7833)
– Kokki/juuresveitsi SwissClassic, terä 15 cm. Pienikokoinen yleisveitsi sopii tarkkaan työhön (6.8003.15)
– Kokkiveitsi SwissClassic, terä 22 cm. Suhteellisen leveäteräisen, keskikokoisen kokkiveitsen terän pituus riittää kookkaampienkin raaka-aineiden käsittelyyn. (6.8003.22)
– Santoku SwissClassic ovaalihiottu, terä 17 cm. Japanilaismallinen kokkiveitsi. Ovaalihionnan ansiosta leikkaaminen on kevyttä ja leikatut siivut irtoavat helposti terästä. (6.8523.17)
– Leipäveitsi, terä 21 cm. Sahalaitainen erinomainen leipäveitsi sopii myös tomaatin ja muiden mehevien hedelmien tai vihannesten käsittelyyn. (6.8633.21)
– Teroituspuikko 23 cm. Teräksinen pyöreä teroituspuikko veitsien jokapäiväiseen huoltoon. (7.8013)
Lisätiedot
Tyyppi | Veitsisetit ja -tukit |
---|---|
Valmistusmaa | Sveitsi |
Arviot
Arvosteluja ei vielä ole