Tietoa toimituksista

Poikkeustilan vaikutuksia yrityksemme toimintaan

THL:n mukaan koronavirus ei tartu lähetysten välityksellä, joten tilausten tekeminen verkkokaupan kautta on turvallinen ratkaisu uudistaessasi keittiösi ilmettä. Schenkerin kuljetukset toimivat poikkeustilankin aikana nopeasti ja turvallisesti. Tilaukset toimitetaan suoraan kotimaan päävarastosta kotiosoitteeseesi ilman välikäsiä. Samoin Postin ja Matkahuollon osalta.

Vakiomittaisten ovien varastokanta kotimaassa on erittäin hyvä, joten toimitukset pelaavat ilman viivytyksiä myös näin poikkeustilan aikana. Joidenkin erikoistilattavien ovien toimituksissa esiintyy viivettä tehtaiden vajaatoiminnan johdosta, mutta tämä on aina mainittu kyseisen oven tuotesivulla.

Kivijalkakauppamme Salossa palvelee Marjukka Lehdon hoidossa. Meillä on vahva osaaminen myös etänä tehtävästä suunnittelutyöstä, joten älä epäröi ottaa yhteyttä keittiöremonttisi tiimoilta, mikäli suunnittelet keittiösi uudistamista. Soita, laita sähköpostia tai ota yhteyttä lomakkeen kautta.

Tilaukset toimitetaan Schenkerin, Postin tai Matkahuollon toimittamina.

Suuremmat lähetykset toimitetaan pääsääntöisesti suoraan valmistajan/tukkumyyjän varastosta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen (ei sisäänkantoa) Schenkerin toimesta. Pienemmät paketit voi tilata joko Postin tai Matkahuollon noutopisteisiin. Tällöin tilauksen toimitustavan voi valita kassalla. Postilta on saatavissa myös Kotipaketti, joka toimitetaan asiakkaalle kotiin. Mikäli tilattavat tuotteet voidaan lähettää kirjepostina, lähetämme kirjeen asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen.

Kunkin tuotteet toimitusaika ilmenee tuotteen tuotesivulla. Mikäli tuotteen saatavuudessa on ongelmia, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Huomaa, että jos tilaat useita tuotteita, toimituseriä saattaa olla useampia.

Toimitusosoitteeksi voi asettaa myös toisen, asiakkaan yhteystiedoista poikkeavan osoitteen, esimerkiksi remonttikohteen.

Kun tilaus on valmis ja se lähtee varastolta, ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse seurantakoodin, jolla lähetyksen kulkua voi tarkastella kyseisen kuljetusliikkeen seurantapalvelussa.

toimitustavat schenker

DB Shenker

Suuremmat tilaukset toimitetaan Schenkerillä suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kuljettaja ottaa yhteyttä ennen toimitusta, jotta voitte sopia toimitusajankohdasta.

Schenker toinen rahti erikoismittaoville: Saatavilla erillisrahti erikoismittaisille oville. Mikäli tilaat erän kaapin ovia, jossa on sekä vakiomittaisia kaapin ovia (toimitus 3...5 päivää) että erikoismittaisia kaapin ovia (toimitus 3...5 viikkoa), voit valita kassalla toisen rahdin erikoismittaoville. Tällöin vakiomittaiset ovet toimitetaan heti ja erikoismittaiset kaapin ovet myöhemmin.

DB Schenker toimitus kotiosoitteeseen 29,90€

DB Schenker toinen rahti erikoismittaoville yht. 49,80€

toimitustavat posti

Posti

Postilla on laaja jakeluverkosto ympäri Suomea, postitoimipaikkoja ja pakettiautomaatteja. Voit valita Postilta myös kotipaketin, joka tuodaan asiakkaan kotiovelle.

Postipaketti noutopisteeseen 4,90€

Kotipaketti kotiovelle 9,90€

toimitustavat matkahuolto

Matkahuolto

Matkahuollon verkostoon kuuluu lukuisia toimipisteitä ympäri Suomen: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet, joita ovat määrätyt K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset.

Matkahuollon Lähellä-paketti noutopisteeseen 4,90€

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
1