Tietoa toimituksista

Tilaukset toimitetaan Postin, Matkahuollon tai Schenkerin (ent. Kiitolinja) kuljetuksilla.

Suuremmat lähetykset toimitetaan pääsääntöisesti suoraan valmistajan/tukkumyyjän varastosta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen (ei sisäänkantoa) Schenkerin toimesta. Pienemmät paketit voi tilata joko Postin tai Matkahuollon noutopisteisiin. Postilta on saatavissa myös Kotipaketti, joka toimitetaan asiakkaalle kotiin.

Tilauksen toimitustavan voi valita kassalla. Kunkin tuotteet toimitusaika ilmenee tuotteen tuotesivulla. Mikäli tuotteen saatavuudessa on ongelmia, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Huomaa, että useamman tuotteen tilauksessa toimituseriä saattaa olla useampia.

Toimitusosoitteeksi voi asettaa myös toisen, asiakkaan yhteystiedoista poikkeavan osoitteen, esimerkiksi remonttikohteen.

Kun tilaus on valmis ja se lähtee varastolta, ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse seurantakoodin, jolla lähetyksen kulkua voi tarkastella kyseisen kuljetusliikkeen seurantapalvelussa.

toimitustavat schenker

DB Shenker

Suuremmat tilaukset toimitetaan Schenkerillä suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kuljettaja ottaa yhteyttä ennen toimitusta, jotta voitte sopia toimitusajankohdasta.

DB Schenker toimitus kotiosoitteeseen 29,90€

toimitustavat posti

Posti

Postilla on laaja jakeluverkosto ympäri Suomea, postitoimipaikkoja ja pakettiautomaatteja. Voit valita Postilta myös kotipaketin, joka tuodaan asiakkaan kotiovelle.

Postipaketti noutopisteeseen 4,90€

Kotipaketti kotiovelle 9,90€

toimitustavat matkahuolto

Matkahuolto

Matkahuollon verkostoon kuuluu lukuisia toimipisteitä ympäri Suomen: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet, joita ovat määrätyt K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset.

Matkahuollon Lähellä-paketti noutopisteeseen 4,90€