Tietoa toimituksista

Tilaukset toimitetaan Schenkerin, Postin tai Matkahuollon toimittamina.

Suuremmat lähetykset toimitetaan Schenkerin toimesta suoraan keskusvarastolta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen (huom. sisäänkanto ei sisälly vakiotoimitukseen). Pienemmät paketit voi tilata Postin tai Matkahuollon noutopisteisiin. Postilta on saatavissa myös Kotipaketti, joka toimitetaan asiakkaalle kotiin. Mikäli tilattavat tuotteet voidaan lähettää kirjepostina, lähetämme kirjeen asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen.

Kunkin tuotteet toimitusaika ilmenee tuotteen tuotesivulla. Mikäli tuotteen saatavuudessa on ongelmia, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle mahdollisimman nopeasti. Jos tilaat useamman eri tuoteryhmän tuotteita, toimituseriä saattaa olla useampia.

Toimitusosoitteeksi voi asettaa myös toisen, asiakkaan yhteystiedoista poikkeavan osoitteen, esimerkiksi remonttikohteen.

Kun tilaus on valmis ja se lähtee varastolta, ilmoitamme asiakkaalle sähköpostitse seurantakoodin, jolla lähetyksen kulkua voi tarkastella kyseisen kuljetusliikkeen seurantapalvelussa.

toimitustavat schenker

DB Shenker

Suuremmat tilaukset toimitetaan Schenkerillä suoraan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Kuljettaja ottaa yhteyttä ennen toimitusta, jotta voitte sopia toimitusajankohdasta.

Schenker toinen rahti erikoismittaoville: Saatavilla erillisrahti erikoismittaisille oville. Mikäli tilaat erän kaapin ovia, jossa on sekä vakiomittaisia kaapin ovia (toimitus 3...5 päivää) että erikoismittaisia kaapin ovia (toimitus 3...5 viikkoa), voit valita kassalla toisen rahdin erikoismittaoville. Tällöin vakiomittaiset ovet toimitetaan heti ja erikoismittaiset kaapin ovet myöhemmin.

DB Schenker toimitus kotiosoitteeseen 29,90€

DB Schenker toinen rahti erikoismittaoville + 19,90€

toimitustavat posti

Posti

Postilla on laaja jakeluverkosto ympäri Suomea, postitoimipaikkoja ja pakettiautomaatteja. Voit valita Postilta myös kotipaketin, joka tuodaan asiakkaan kotiovelle.

Postipaketti noutopisteeseen 6,90€

Kotipaketti kotiovelle 11,90€

toimitustavat matkahuolto

Matkahuolto

Matkahuollon verkostoon kuuluu lukuisia toimipisteitä ympäri Suomen: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteet, joita ovat määrätyt K-Marketit, R-kioskit ja Tokmannit ja monet muut yritykset.

Matkahuollon Lähellä-paketti noutopisteeseen 7,90€

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00