[edellinen sivu]

Kastikekattila BRA Efficient

29,90 

Tarttumaton Teflon® Platinum Plus, Ø11,5cm.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Toimitustapa: Posti, Matkahuolto tai Schenker
Tuotetunnus (SKU): S0414092 Osasto:

Tuotteen tiedot

Kuvaus

Tehokas BRA Efficient -kastikekattila yhdistää tehokkuuden ja laadun intensiiviseen ruoanlaittoon parhain tuloksin. Se on vankka ja kestävä kattila valetusta alumiinista valmistetun rungon ja tarttumattoman PFOA-vapaan Platinum Plus -laadun ansiosta.

Soveltuu kaikille lämmönlähteille, mukaan lukien induktio. Sillä on myös erinomainen lämpötilan jakautuminen kaikkien reseptien täydelliseen kypsentämiseen.

Kastikekattila BRA Efficient on ihanteellinen kattila paitsi aamiaismaidon, veden tai liemen lämmittämiseen. Se on erittäin monipuolinen, täydellinen paistamiseen, koska se tarvitsee vähemmän öljyä, se lämpenee nopeasti ja sen korkeat seinät välttävät ärsyttäviä roiskeita, mikä auttaa puhdistuksessa. Kroketteihin saadaan erittäin rapea taikina, ja se on myös ihanteellinen friteerattujen munkkien tai jopa pilkottujen perunoiden paistamiseen. Lisäksi se on täydellinen keittoastia, jossa voit valmistaa kastikkeita lihan tai kalan mukana, sekoittaa muutama valkosipulinkynsi tai turskamuruja herkullisten piquillo-paprikoiden täytteen valmistamiseksi. Ruoanlaitto BRA Efficienttällä on aina mukavaa sen erinomaisen kestävyyden ansiosta. Ja tarttumattomuuden ansiosta mikään ei tartu kiinni, joten se on erittäin helppo puhdistaa.

Ominaisuudet

  • Valmistettu valetusta alumiinista, joka kestää erittäin hyvin muodonmuutoksia (6 mm paksu pohjassa).
  • Laadukas ja erittäin kestävä tarttumaton Teflon Platinum Plus -pinnoite. 100% PFOA-vapaa.
  • Täysi induktiopohja, joka on yhteensopiva kaikkien lämmönlähteiden kanssa, mukaan lukien induktio.
  • Ergonominen kahva mustana ja BRA-logo oranssina.

Lisätiedot

Paino 0,68 kg
Mitat (P x L x K) 38 × 16,99 × 10,01 mm
Materiaali

Alumiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kastikekattila BRA Efficient”