[edellinen sivu]

Grillipannu BRA Efficient

39,90 49,90 

Pohjauritettu, halkaisija Ø 22 tai 28 cm


 
Toimitustapa: Posti, Matkahuolto tai Schenker
Tuotetunnus (SKU): S0413555-M Osasto:

Tuotteen tiedot

Kuvaus

Tehokas urapohjainen grillipannu yhdistää tehokkuuden ja laadun intensiiviseen ruoanlaittoon parhain tuloksin. Se on vankka ja kestävä grillipannu valetusta alumiinista valmistetun rungon ja tarttumattoman PFOA-vapaan Platinum Plus -pinnoitten ansiosta.

Se soveltuu kaikille lämmönlähteille, mukaan lukien induktio. Sillä on myös erinomainen lämpötilan jakautuminen ja sopii siten kaikkien reseptien täydelliseen kypsentämiseen.

Urapohjainen grillipannu on on ihanteellinen kaikkien grillattujen ruokien valmistukseen terveellisesti ja yksinkertaisella tavalla. Sen leveä diffuusoripohja sopii täydellisesti lihan tai kalan kypsentämiseen samanaikaisesti mukana tulevan “koristeen” kanssa, ja sen urat auttavat erottamaan rasvan ruoasta terveellisempien tulosten saavuttamiseksi. Voit valmistaa herkullisimmat lounaat ja illalliset nopeasti, tehokkaasti ja ilman mitään takertumista. Sivele pannun pohja joko tavallisella öljyllä tai maustetulla öljyllä ja voit antaa resepteillesi joka kerta eri tuloksen. Maukkaita ja terveellisiä ruokia erityisellä otteella, kuten kummeliturssiviipaleet vihreällä parsalla ja pienellä katkarapuöljyllä, naudanlihan antrecote valitsemillasi sienillä ja tryffeli- tai tattiöljyllä, grilliaa erilaisia ​​kasviksia valkosipuliöljyllä, kalmari kesäkurpitsaviipaleilla ja oliiviöljyllä tai avonaisia ​​simpukoita grillissä ja hieman pippuria. Terveelliset ja erittäin herkulliset reseptisi kypsennetään tehokkaasti tukevassa ja kulutusta kestävässä pannussa, joka on myös erittäin helppo puhdistaa.

 

Ominaisuudet

  • Valmistettu valetusta alumiinista, joka kestää erittäin hyvin muodonmuutoksia (6 mm paksu pohjassa).
  • Laadukas ja erittäin kestävä tarttumaton Teflon Platinum Plus -pinnoite. 100% PFOA-vapaa.
  • Täysi induktiopohja, joka on yhteensopiva kaikkien lämmönlähteiden kanssa, mukaan lukien induktio.
  • Ergonominen kahva mustana ja BRA-logo oranssina.

Sopivuus eri liesityypeille

Sopivuus eri liesityypeille

Lisätiedot

Materiaali

Alumiini

Koko

,

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grillipannu BRA Efficient”