[edellinen sivu]

Melitta Look IV Therm Timer

179,90 

Suodatinkahvinkeitin ajastimella  ja termokannulla.

Varastossa

Toimitustapa: Posti, Matkahuolto tai Schenker
Tuotetunnus (SKU): S7113209 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotteen tiedot

Kuvaus

Melitta Look IV Therm Timer suodatinkahvinkeitin

Melitta Look IV Therm Timer-kahvinkeittimen eristetty termoskannu on materiaaliltaan ruostumatonta terästä, ja on kaksikerroksinen mikä tekee kannusta rikkoutumattoman ja iskunkestävän. Erikoisrakenteisen kannen ansiosta kahvi virtaa eristettyyn termoskannuun, josta kahvi on valmis tarjoiltavaksi. Kahvin kaataminen on helppoa yhdellä kädellä tukevan kahvan ansiosta. The Look® Therm Timer-keittimellä saat keitettyä kerralla jopa 15 kuppia kahvia.

Keittimen toimintoihin kuuluu lisäksi ajastin LED näytöllä. Ajasta kahvinkeitto alkamaan esimerkiksi aamuksi ja herää vastakeitetyn kahvin tuoksuun. Keitin menee päälle automaattisesti ajastettuna aikana. Kahvinkeittimessä on lisäksi kätevä automaattinen sammutus.
AromaSelector®-toiminnon avulla voit säätää kahvin oman makusi mukaisesti miedoksi tai vahvaksi vain yhdellä painalluksella. Näin voit aina nauttia kahvisi juuri sellaisena kuin haluat. AromaSelector® varmistaa että kahvi on aina ensiluokkaista, muuttamatta veden tai kahvin määrää.
– Automaattinen sammutus
– 3-in-1 suojaus kalkkia vastaan
– Materiaali tyylikästä ruostumatonta terästä
– Kannun kannessa kätevä Easy Click-toiminto

Katso esittelyvideo


Lisätiedot

Paino 3,026 kg
Mitat (P x L x K) 38,8 × 27,6 × 24 mm
Tyyppi

Suodatinkahvinkeitin

Sävy

Musta, Metalli harmaa

Teho

1000 W

Energialuokka

A

Melitta

Melitta® tarjoaa kaiken, mitä tarvitset todella hyvään kahviin! Tuotteemme ovat korkealaatuisia, ja ne ovat tehneet niin alusta alkaen. Innovaatiotoimintamme takana on yrityksen perustaja ja inspiroiva roolimalli Melitta Bentz. Vuonna 1908, kun hän oli kyllästynyt saamaan öljypohjaa kahviinsa, hän kehitti maailman ensimmäisen kahvisuodattimen messinkisäiliöstä ja pehmopaperista. Suurella kekseliäisyydellä, yrittäjähengellä ja intohimolla hän rakensi menestyvän yrityksen tyhjästä ja loi perustan Melitta Groupin nykyiselle yritysryhmälle.

Viimeisten 100 vuoden aikana Melitta on useaan otteeseen mullistanut kahvin valmistuksen: Esimerkiksi Melitta esitteli ensimmäisen hienoksi jauhetun ja tyhjiöpakatun kahvin ja toi markkinoille myös ensimmäisen sähköisen kahvinkeittimen Saksan markkinoille. Lisäksi meillä on tunnetut, korkealaatuiset kahvisuodattimemme, jotka on valmistettu patentoidusta Aromapor-paperista®. Melitta® edustaa erityistä kahvinautintoa ja kuuluu kahviteollisuuden tunnetuimmista ja myydyimmistä tuotemerkeistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melitta Look IV Therm Timer”