[edellinen sivu]

Melitta Passione F53/0-102 Espresso

549,90 

2 kuppia samanaikaisesti, 10 esivalintaa.

Varastossa

Toimitustapa: Posti, Matkahuolto tai Schenker
Tuotetunnus (SKU): S7107060 Osasto:

Tuotteen tiedot

Kuvaus

Kahvinkeitin Melitta F530-102 Musta 1450 W

Kompakti ja moderni kahvikone intohimoisille kahvinjuojille.

Melittan Caffeo Passione® OT kahvikone on täydellinen sinulle jos kahvi on intohimosi. Best Aroma -järjestelmä vapauttaa kahvin aromit aivan uudella tavalla, ja integroidun Auto-Cappuccinatoren avulla loihdit nopeasti täydellisen maitovaahdon. Tällä kahvikoneella onnistuu 10 eri kahvijuoman valmistus, eikä se vie keittiöstäsi ylimääräistä tilaa kompaktin ja modernin muotoilunsa ansiosta.

Valitse mieluisa kahvi vain napin painalluksella. Kahvikoneeseen on esiohjelmoitu useampi kahvijuoma: espresso, café crème, cappuccino ja latte macchiato. Reseptitoiminnon avulla voit luoda lisäksi kuusi muuta erikoiskahvia: ristretto, lungo, americano, espresso macchiato, café latte ja café au lait. Napin painalluksella käy myös kuuman maidon tai veden ja maitovaahdon valinta.

Aromasafe®-kansi varmistaa tiiviin suojan kahvipapujen ympärille, jotta ne säilyttävät arominsa pidempään. Säiliö on tumma ja suojaa aromeille haitallisilta valonsäteiltä. Bean-to-cup-toiminto varmistaa, että vain tarvittava määrä papuja jauhetaan ja käytetään kerralla. Aroma Extraction System (AES) kosteuttaa vastajauhetun kahvin ennen varsinaisen haudutuksen alkamista, jotta kahvin aromit vapautuvat paremmin ja antavat näin maukkaamman lopputuloksen. Älykäs Italian Preparation Process -toiminto lisää ainekset täsmälleen oikeassa järjestyksessä. Voit keskittyä vain kahvista nauttimiseen, kone hoitaa loput.

Kahvikoneen keitinyksikkö ja ulkoinen maitosäiliö ovat helposti irrotettavissa mikä helpottaa puhtaanapitoa. Helppo höyrypuhdistus on nopea ja hygieeninen: täysautomaattinen kahvikone puhdistaa maitoa johtavat osat jokaisen juoman valmistuksen jälkeen vain napin painalluksella. Lisäksi kone ilmoittaa automaattisesti kun se on puhdistettava, tai siihen on tehtävä kalkinpoisto.

Lataa tästä käyttöopas


Esittelyvideo:


Lisätiedot

Paino 10,64 kg
Mitat (P x L x K) 44,5 × 39,5 × 58 mm
Tyyppi

Espressokeitin, Jauhava kahvikone

Sävy

Musta

Teho

1450 W

Melitta

Melitta® tarjoaa kaiken, mitä tarvitset todella hyvään kahviin! Tuotteemme ovat korkealaatuisia, ja ne ovat tehneet niin alusta alkaen. Innovaatiotoimintamme takana on yrityksen perustaja ja inspiroiva roolimalli Melitta Bentz. Vuonna 1908, kun hän oli kyllästynyt saamaan öljypohjaa kahviinsa, hän kehitti maailman ensimmäisen kahvisuodattimen messinkisäiliöstä ja pehmopaperista. Suurella kekseliäisyydellä, yrittäjähengellä ja intohimolla hän rakensi menestyvän yrityksen tyhjästä ja loi perustan Melitta Groupin nykyiselle yritysryhmälle.

Viimeisten 100 vuoden aikana Melitta on useaan otteeseen mullistanut kahvin valmistuksen: Esimerkiksi Melitta esitteli ensimmäisen hienoksi jauhetun ja tyhjiöpakatun kahvin ja toi markkinoille myös ensimmäisen sähköisen kahvinkeittimen Saksan markkinoille. Lisäksi meillä on tunnetut, korkealaatuiset kahvisuodattimemme, jotka on valmistettu patentoidusta Aromapor-paperista®. Melitta® edustaa erityistä kahvinautintoa ja kuuluu kahviteollisuuden tunnetuimmista ja myydyimmistä tuotemerkeistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Melitta Passione F53/0-102 Espresso”