[edellinen sivu]

Luoto Antrasiitti

5.00 viidestä
(4 tuotearviota)

11,90 100,90 

Tyylikäs ja suosittu!

Palauta
[Muut mitat - tämä ovimalli on saatavissa myös erikoismitoilla]
 
Toimitustapa: Schenker tuo kotiosoitteeseen
Toimitusaika: 5...10 työpäivää Tuotetunnus (SKU): 30145 Osasto: Avainsana tuotteelle

Tuotteen tiedot

Kuvaus

LUOTO ANTRASIITTI PUUKUVIOINEN KEITTIÖN KAAPIN OVI

Luoto keittiön kaapin ovet antrasiitilla puukuviolla ovat on mallistomme suosituimpia ovia. Harmaa puukuvioitu viimeistely sopii niin keittiökokonaisuuden ainoaksi sävyksi kuin pariksi esimerkiksi valkoisten ovien kanssa.

Antrasiitin laminaattikalvon puukuviossa puun syyt kulkevat vaakatasossa. Laminaatin pinta on sileä ja kiiltoaste matta. Laminaattipinnoite on helppo pitää puhtaana. Sileältä pinnalta lika lähtee helposti irti pyyhkimällä kostealla liinalla.

Luoto antrasiitti ovi on saatavilla valikoimamme eri standardimitoilla ja lisäksi erikoismittaisena. Ovi on valmistettu kovasta lastulevystä. Levyn materiaalipaksuus on 18mm.

Lastulevy on pinnoitettu kestävällä puukuvioidulla laminaatilla. Antrasiitin sävyinen puukuvio toistuu oven etupuolella, takapuolella ja reunanauhoissa. Kauttaaltaan viimeistelty ovi on tyylikäs mistä tahansa suunnasta tarkasteltuna.

Antrasiitin puukuvioidun Luoto keittiön kaapin oven ilmettä täydentävät terävät reunat. Tämä yhdistettynä korkealaatuiseen viimeistelyyn, ajattomaan tyyliin ja edulliseen hintaan, tekevät Luoto ovimallista kestosuosikin.

Katso sinulle sopivan Luoto antrasiitti laminaattioven hinta valitsemalla mitat ja saranatiedot sivun yläreunasta. Katso myös alta oven esittelyvideo ja tutustu mallistomme muihin vaihtoehtoihin!


Katso esittelyvideo


Lisätiedot

Leveys (mm)

146, 196, 296, 346, 352, 396, 446, 496, 596, 696, 796, 896, 996, 1196

Korkeus (mm)

100, 137, 278, 350, 420, 445, 562, 703, 988, 1214, 1750, 1920

Paksuus (mm)

18

Hintaryhmä

Huokea

Tyyli

Sileäpintaiset ovet

Materiaali

Lastulevy

Kuosi

Harmaan sävyt, Puukuvio

Mitoitus

Saatavana erikoismitoilla

Pinnan kiiltoaste

Matta

Pinnoitus

Laminaattipintainen

Toimittaja

Carlo Casagrande & Co Oy

Toimitusaika

Reunan pyöristys

Teräväreunainen

4 arviota tuotteelle Luoto Antrasiitti

 1. 5 viidestä

  Päivi

  Hyvä väri ja hyvä materiaali. Erittäin tyytyväinen.

 2. 5 viidestä

  Markku Hiltunen

  Hyvännäköiset ja laadukkaat ovet ja laatikoiden etulevyt. Keittiön ilme piristyi huomattavasti. Kaapinovet sopivat vanhoihin saranoihin erinomaisesti.

 3. 5 viidestä

  Kirsi

  Väri on aivan perfekt tummemman harmaan laattalattian kanssa. Kylpyhuone sai uuden tyylikkään ilmeen. Hyvät ovet, hyvä palvelu ja helppo asentaa.

 4. 5 viidestä

  Kirsi

  Aivan täydelliset ovet, kylpyhuoneen taso nousi ovien vaihdolla. Sopii loistavasti tummanharmaan lattiakaakelin kanssa. Kylpyhuone näyttää nyt kumma kyllä tilavammalta. Helppo asentaa, hyvä laatu. Nopea toimitus.

Lisää arvio