Töitä tarjolla

KeittiönKoodi / Suunnittelu Grande F. Oy on Suomalainen perheyritys, jonka päätoimialana on keittiökalusteiden ja muiden kodin kiintokalusteiden suunnittelu ja myynti. Kivijalkakauppamme sijaitsee Salossa, jonka lisäksi meillä on verkkokauppa osoitteessa keittionkoodi.fi.

Liiketoimintamme kulmakivet ovat:

  1. tinkimätön asiakaspalvelu
  2. erinomainen suunnittelu
  3. laadukkaat tuotteet
  4. ammattitaitoinen asennus

Näillä eväillä luodaan tyytyväisille asiakkaille toimivia koteja pitkälle tulevaisuuteen.

Liikevaihtomme kasvu on ollut hurjaa ja nyt tarvitsemme lisää tekijöitä.

HAEMME

KEITTIÖSUUNNITTELIJAA

Haemme idearikasta, yrittäjähenkistä ja asiakaspalveluhenkistä keittiösuunnittelijaa.

Meillä on tarjota toimiva konsepti ja valmiita asiakkaita, sinä voit vain tarttua työhön!

Yrittäjyys on meille kunnia-asia, siksi haemme nyt samalla motivaatiolla työhön tarttuvaa keittiösuunnittelijaa. Tärkeintä meille on persoonasi ja halukkuutesi palvella asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla. Se on paras tie onnistuneeseen lopputulokseen.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [email protected].

KALUSTEASENTAJIA

Asiakkaamme haluavat yhä useammin kokonaan uusittavan tai pintafixattavan keittiön ns. avaimet käteen -periaatteella, eli kauppaan kuuluu myös asennus. Tästä syystä haemme yhteistyöhön omalla toiminimellä toimivaa ammattitaitoista ja asiakaspalvelun osaavaa kalusteasentajaa.

Edellytämme, että jätät jälkeesi laadukkaan työnjäljen ja tyytyväisen asiakkaan. Laadukas kalusteasennus vaatii ammattitaitoa ja tästä syystä sinulla tulisi olla kokemusta työstä. Valtaosa asiakkaistamme on etelä-Suomen alueella, pääasiassa Turku-Helsinki akselilla.

Yhteydenotot sähköpostitse: [email protected]önkoodi.fi