JAZZ -15%
Jazz Vitivalkoinen Matta

Vetimetön keittiö!

JAZZ Valkoinen
55€

Nyt -15%

TAI

Keittiöremontin aika
Pannu BRA A271640 (Ø 40 cm) Alumiini Karkaistu alumiini (40 cm)
Kevät on keittiöremontin aikaa
55€

0400 35 0400 / Marjukka

Varaa suunnitteluaika hyvissä ajoin niin vältä ruuhkat.

Kuva: Merja Partanen

BRA paistinpannut
Pannu BRA A271640 (Ø 40 cm) Alumiini Karkaistu alumiini (40 cm)
BRA Efficent paistinpannut
55€

alkaen 44,90€

Espanjan keittiön nro 1

Keittiön Koodi, se helpoin keittiöremontti!

Täysi remontti vaiko vain keittiön kaapin ovet

Keittiöremontti voi alkuun vaikuttaa hankalalta ja kalliilta idealta, mutta näin sen ei välttämättä tarvitse olla. Vaihtaisitko vain pelkät keittiön kaapin ovet ja ehkä myös tasot? Mikäli keittiösi kalusterungot ovat ehjät ja hyväkuntoiset, riittää usein pelkkä kaapin ovien tai ovien ja tasojen vaihto. Parhaassa tapauksessa sinun ei tarvitse tyhjentää edes keittiösi kaappeja! Tasojen vaihto on hieman työläämpää ja välitilan uusiminen saattaa vaatia vanhan kaakeloinnin purkamisen, jolloin työ on suurempi ja ammattitaitoa tarvitaan toki enemmän.

Piste i:n päälle, uudet vetimet ja saranat

Uudet hidastavat saranat tuovat laadun tuntua ja vetimet antavat lopullisen silauksen. Kaapin ovien vaihto ei vaadi poikkeuksellisia taitoja ja sujuu perustyökaluilla myös itse. Ja meiltä voit aina kysyä neuvoja ja vinkkejä remontin kaikissa vaiheissa! Mikäli harkitset laajempaa remonttia ja suunnitteluapua, ota rohkeasti yhteyttä, niin löydämme varmasti sinua miellyttävän ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan.

Osta verkkokaupasta tai tule käymään

Keittiön Koodi on Suunnittelu Grande F. Oy:n kiintokalusteiden kivijalka- sekä verkkokauppa. Olemme yksityinen Suomalainen perheyritys ja ketjuista riippumaton toimija. Tavoitteenamme on löytää markkinoilta aina hintalaatusuhteeltaan parhaat tuotteet. Kauttamme saat kaikki tarvittavan, ovet, tasot, kalusterungot, altaat, kodinkoneet ym. Ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme takaa onnistuneen lopputuloksen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieltäsi askarruttaa jokin keittiöremonttiin liittyvä, ostoksista asennukseen. Aina kun olemme toimistolla paikalla, normaalisti arkisin 10...18, pidämme chatin auki!

Kivijalkakauppamme Keittiön Koodi sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäentie 40:ssä. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja yhteistyökumppaneinamme on monta alan huippuosaajaa.

Tervetuloa kaupoille!

Ennen / jälkeen

Pelkkä ovien vaihto muuttaa jo merkittävästi keittiösi ilmettä.

Slide
Ennen
Ennen
Jälkeen
Jälkeen
Vaihdettu ovet ja liesituuletin
... ja vähän siivottu.
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
0