Koti

Main
Nyt helposti
KEITTIÖ UUSIKSI
malliryhmät -35%

Myymme showroomin kaksi malliryhmää todella edullisesti

Vihreä Sofia
8.775€
Jazz Taupe
9.999€

Keittiön Koodi, se helpoin keittiöremontti. Myös etänä!

Meillä on vahva osaaminen etätyönä tehtävästä suunnittelutyöstä ja olemme toteuttaneet lukuisia keittiöratkaisuja jo vuosien ajan ympäri Suomea.

Täysi remontti vaiko vain keittiön kaapin ovet

Keittiöremontti voi alkuun vaikuttaa hankalalta ja kalliilta idealta, mutta näin sen ei välttämättä tarvitse olla. Vaihtaisitko vain pelkät keittiön kaapin ovet ja ehkä myös tasot? Mikäli keittiösi kalusterungot ovat ehjät ja hyväkuntoiset, riittää usein pelkkä kaapin ovien tai ovien ja tasojen vaihto. Parhaassa tapauksessa sinun ei tarvitse tyhjentää edes keittiösi kaappeja! Tasojen vaihto on hieman työläämpää ja välitilan uusiminen saattaa vaatia vanhan kaakeloinnin purkamisen, jolloin työ on suurempi ja ammattitaitoa tarvitaan toki enemmän.

Piste iin päälle, uudet vetimet ja saranat

Uudet hidastavat saranat tuovat laadun tuntua ja vetimet antavat lopullisen silauksen. Kaapin ovien vaihto ei vaadi poikkeuksellisia taitoja ja sujuu perustyökaluilla myös itse. Ja meiltä voit aina kysyä neuvoja ja vinkkejä remontin kaikissa vaiheissa! Mikäli harkitset laajempaa remonttia ja suunnitteluapua, ota rohkeasti yhteyttä, niin löydämme varmasti sinua miellyttävän ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan.

Osta verkkokaupasta tai tule käymään

Keittiön Koodi on Suunnittelu Grande F. Oy:n kiintokalusteiden kivijalka- sekä verkkokauppa. Olemme yksityinen Suomalainen perheyritys ja ketjuista riippumaton toimija. Tavoitteenamme on löytää markkinoilta aina hintalaatusuhteeltaan parhaat tuotteet. Kauttamme saat kaikki tarvittavan, ovet, tasot, kalusterungot, altaat, kodinkoneet ym. Ammattitaitoinen suunnittelupalvelumme takaa onnistuneen lopputuloksen.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos mieltäsi askarruttaa jokin keittiöremonttiin liittyvä, ostoksista asennukseen. Aina kun olemme toimistolla paikalla, normaalisti arkisin 10...18, pidämme chatin auki!

Kivijalkakauppamme Keittiön Koodi sijaitsee Salossa Turuntie 14:sta. Meillä on vuosikymmenten kokemus ja yhteistyökumppaneinamme on monta alan huippuosaajaa.

Tervetuloa kaupoille!

Ennen / jälkeen

Keittiön kaapin ovet ennen vaihtoaKeittiön kaapin ovet vaihdon jälkeen

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00 
0